Κλασική Κίνα


11 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις:10/7, 17/7, 24/7, 31/7 και 7/8, 14/8

 

Πτήσεις

DATE                                                          FROM                          TO                        CARRIER             FLIGHT                            TIME

10/7, 17/7, 24/7, 31/7 και 7/8, 14/8    ΛΑΡΝΑΚΑ                   ΝΤΟΥΠΑΙ            EMIRATES          EK 110                             20:05-01:00+

11/7, 18/7, 25/7 και 1/8, 8/8, 15/8      ΝΤΟΥΠΑΙ                    ΠΕΚΙΝΟ               EMIRATES          EK 306                             03:55 -15:25

19/7, 26/7 και 4/8, 11/8, 18/8, 25/8    ΣΑΓΚΑΗ                      ΝΤΟΥΠΑΙ             EMIRATES          EK 303                             00:05 - 04:55

19/7, 26/7 και 4/8, 11/8, 18/8, 25/8    ΝΤΟΥΠΑΙ                   ΛΑΡΝΑΚΑ             EMIRATES          EK 109                             07:55 - 11:10

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα


1η–2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΠΕΚΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Πεκίνο με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Άφιξη στο Πεκίνο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.


3η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ -ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ-ΘΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για ένα μνημείο - Eθνικό σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Συνεχίζουμε για τα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη σε εργοστάσιο μαργαριταριών. Διανυκτέρευση. 


4η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ - ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ - ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΙΝΓΚ

Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος. Άφιξη στο Juyongguan όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών. Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ και να περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα - φύλακες των τάφων - και τους μανδαρίνους. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό Ολυμπιακό στάδιο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση. 


5η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ – ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το Ναό του Ουρανού. Η τριώροφη αυτή παγόδα κατασκευάστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί. Ακολούθως θα επισκεφθούμε ένα τεϊοποτείο για να δοκιμάσουμε υπέροχες γεύσεις τσαγιού. Χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια στο Πεκίνο. Διανυκτέρευση. 


6η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ - ΣΑΓΚΑΗ

Πρόγευμα. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στο σταθμό του τρένου για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο Jinghu το οποίο θα μας μεταφέρει στη Σαγκάη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα σας προσφέρει εικόνες ανεπανάληπτης ομορφιάς. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τσάι γιασεμί στο αρχαιότερο τεϊοποτείο της πόλης το Ξουξιντίνγκ. Διανυκτέρευση. 


7η μέρα: ΣΑΓΚΑΗ

Πρόγευμα και γνωριμία με τη Σαγκάη. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετά ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, που περιλαμβάνει τον Kήπο Γιού Γιουάν στην παλιά πόλη, θα απολαύσουμε κρουαζιέρα στο ποταμό, το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης - το άγαλμα του Bούδα - από άσπρο ζάντ (jade), με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Τελειώνοντας θα επισκεφθούμε επίσης το εργοστάσιο μεταξιού. Χρόνος ελεύθερος και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για μια συγκλονιστική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.


8η μέρα: ΣΑΓΚΑΗ

Πρόγευμα και η μέρα είναι ελεύθερη στη διάθεσή σας. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στις αγορές,
ή να κάνετε τα ψώνια σας στα πολλά και μοντέρνα πολυκαταστήματα της πόλης. Διανυκτέρευση.


9η μέρα: ΣΑΓΚΑΗ-ΣΟΥΤΣΟΟΥ-ΣΑΓΚΑΗ

Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάσθηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Το βράδυ σας προτείνουμε ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους. Διανυκτέρευση. 


10η–11η μέρα: ΣΑΓΚΑΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Τα δωμάτια θα είναι στη διάθεση σας μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε τη πτήση για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Λάρνακα την 11η μέρα.

 

Τιμοκατάλογος (Οι τιμές είναι ανά άτομο)

Book_Now_Button.png

Περιλαμβάνονται


Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Πεκίνο & Σαγκάη-Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.


Μεταφορά Πεκίνο–Σαγκάη με το υπερσύγχρονο τρένο Jinghu.


Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.


Μία αποσκευή μέχρι 30 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά.


Διαμονή για 4 βράδια στο Πεκίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.


Διαμονή για 4 βράδια στη Σαγκάη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.


Χρήση δωματίου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα την τελευταία μέρα.


Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.


Δείπνο με πάπια Πεκίνου σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο.


Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.


Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.


Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός.


Δικαιώματα εισόδων στους χώρους επισκέψεων.


Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται


Έξοδα έκδοσης βίζας.


Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.


Ποτά στα φαγητά.


Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.


Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημαντικές Πληροφορίες


Η διαδικασία έκδοσης βίζας γίνεται διαδικτυακά από τους ταξιδιώτες και εν συνεχεία ακολουθεί προσωπική συνέντευξη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cova.cs.mfa.gov.cn Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει την έκδοση της βίζας κατόπιν συνεννόησης.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης


Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.


Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.


Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.


Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.


Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.


Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

c

2016 By Volare Travel

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Wix Twitter page

klikdiakopes by Volare Travel

79A Larnacos Avenue
2102 - Nicosia ,Cyprus​

Developed By Volare Travel Ltd  

Tel : 00357 22337171