top of page

Αναχωρήσεις:
10/07, 17/07, 24/07, 31/07, 07/08, 14/08, 21/08, 28/08
Με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών

Πτήσεις

10/07, 17/07, 24/07, 31/07, 07/08, 14/08, 21/08, 28/08

ΛΑΡΝΑΚΑ      ΒΙΕΝΝΗ        OS 838      14.25 - 16.45

 

17/7, 24/7, 31/7, 07/8 και 14/8, 21/8, 28/8, 04/9

ΒΙΕΝΝΗ         ΛΑΡΝΑΚΑ     OS 837       09:40 - 13:40

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για τη Μπρατισλάβα την πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΚΑΣΤΡΟ CERVENY KAMEN

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη και θα επισκεφθούμε το Κάστρο και το μνημείο των πεσόντων του 2ου Παγκοσμίου πολέμου. Στη συνέχεια θα εκδράμουμε για τη Βορειοδυτική Σλοβακία για να επισκεφθούμε ένα από τα καλύτερα διατηρητέα κάστρα, το Αναγεννησιακό κάστρο του Cerveny Kamen. Θα επισκεφθούμε επίσης το Μουσείο του κάστρου όπου θα θαυμάσουμε μια αναπαράσταση της ζωής των τότε Αριστοκρατών καθώς επίσης και μια συλλογή από όπλα και κυνηγετικά εκθέματα. Επιστροφή πίσω στη Μπρατισλάβα από τον δρόμο του κρασιού όπου θα θαυμάσουμε τους τοπικούς αμπελώνες. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για ψώνια στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Μπρατισλάβας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΓΚΙΟΡ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Βουδαπέστη. Καθοδόν θα επισκεφθούμε την πόλη Γκιόρ, από τις ομορφότερες πόλεις της Ουγγαρίας, όπου θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού της κέντρου. Άφιξη στην Ουγγρική πρωτεύουσα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις υπέροχες γέφυρες και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια της πόλης. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρόγευμα και συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με τη Βουδαπέστη και συγκεκριμένα με την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Ηρώων και θα δούμε το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα και τις όμορφες γέφυρες του Δούναβη. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τη Βούδα που είναι κτισμένη σε λόφους για να δούμε την εκκλησία του Ματθία και τον περίφημο Πύργο των Ψαράδων στην περιοχή του κάστρου, που κρατά την μεσαιωνική του ατμόσφαιρα μέχρι σήμερα. Το απόγευμα ελεύθερο στην διάθεση σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα περίφημα Ιαματικά Λουτρά της πόλης ή τον Ζωολογικό κήπο ή να κάνετε τις βόλτες και τα ψώνια σας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ - ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα πασίγνωστα παραδουνάβια Ουγγρικά χωριά. Πρώτα θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριουδάκι Σεντεντρέ, ακολούθως το χωριό Βίσεγκραντ όπου θα ανεβούμε στο μεσαιωνικό του κάστρο και το όμορφο ΄Εστεργκομ, την άλλοτε έδρα των Ούγγρων Βασιλιάδων και παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με τη Βασιλική. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τελικό προορισμό την Αυστριακή πρωτεύουσα. Άφιξη στη Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας και να γευτείτε τις τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως το διάσημο σνίτσελ, το Αυστριακό Γκούλας ή το Τάφελσπιτς, ένα ακόμη χαρακτηριστικό Αυστριακό πιάτο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ

Πρόγευμα και ξενάγηση της Βιέννης. Θα δούμε την Όπερα, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, το χειμερινό ανάκτορο Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τα δίδυμα μουσεία Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας και το Εθνικό Θέατρο. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στους περίφημους κήπους του ανακτόρου Σένμπρουν που θα σας εντυπωσιάσουν. Όσοι επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να επισκεφθούν το εσωτερικό των ανακτόρων. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια ή για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τον Πύργο του Δούναβη για μια πανοραμική θέα της Βιέννης. Το βράδυ σας προτείνουμε εκδρομή στο κρασοχώρι Γκρίντζιγκ για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό δείπνο με βιολιά. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα Βιεννέζικα δάση. Θα επισκεφθούμε τον Πύργο της οικογένειας Lichtenstein, το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού και το φημισμένο πρώην κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το πανέμορφο Μπάντεν όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα Βιεννέζικο καφέ και τοπικά γλυκά. Επιστροφή στη Βιέννη και το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για να κάνετε τις βόλτες σας στην αριστοκρατική Βιέννη ή να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία της. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

Book_Now_Button.png

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Βιέννη - Λάρνακα.

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

 • Διαμονή για δύο (2) βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Μπρατισλάβα.

 • Διαμονή για δύο (2) βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Βουδαπέστη.

 • Διαμονή για τρία (3) βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Βιέννη.

 • Πρόγευμα καθημερινά.

 • Κρουαζιέρα στο Δούναβη.

 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.

 • Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός.

 • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

 

 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.

 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

 • Ασφάλεια ταξιδίου προαιρετική.

 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημαντικές Πληροφορίες

Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αντίθετη ροή, χωρίς να παραληφθεί καμία υπηρεσία.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 34% της αξίας του ταξιδιού

 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.

 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

X.T

Budapest.jpg

Σλοβακία - Ουγγαρία - Αυστρία
7 ΜΕΡΕΣ από €1120

bottom of page