Ολλανδία - Βέλγιο – Λουξεμβούργο
8 ΜΕΡΕΣ από€1160

Πτήσεις

DATE                                                                                   FROM                    TO                               FLIGHT         TIME

5/7, 12/7, 19/7, 26/7 και 2/8, 9/8, 16/8, 23/8      

ΛΑΡΝΑΚΑ             ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ      LH1295         03:20 - 06:20

12/7, 19/7, 26/7 και 2/8, 9/8, 16/8, 23/8, 30/8           

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  ΛΑΡΝΑΚΑ                  LH1294         21:40 - 02:20+

 

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την Φρανκφούρτη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τις όχθες του Ρήνου, όπου θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο για μια κρουαζιέρα στο Ρήνο. Μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις μας περιμένουν καθώς θα απολαμβάνουμε τη μαγευτική διαδρομή, που μας αποκαλύπτει συνεχώς καινούργιες όψεις ενός καταπράσινου τοπίου, που ξετυλίγεται ανάμεσα σε μεσαιωνικές πόλεις, ερειπωμένα κάστρα και μικρά χωριουδάκια. Αποβίβαση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το πανέμορφο Άμστερνταμ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

2η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΒΟΛΕΝΤΑΜ- ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το γραφικό ψαροχώρι Βόλενταμ, το οποίο ήταν νησί μέχρι το 1959 και σήμερα αποτελεί το βασικό αξιοθέατο αφού εκεί οι ντόπιοι φοράνε ακόμα τις παραδοσιακές φορεσιές τους με τα ξύλινα τσόκαρα. Καθοδόν θα πάρουμε μια γεύση πως παρασκευάζεται το παγκοσμίου φήμης Ολλανδικό τυρί. Επιστροφή στο Άμστερνταμ που αποτελείται από 90 μικρά νησάκια τα οποία ενώνονται με 400 γέφυρες και είναι παγκοσμίως γνωστό κέντρο εμπορίου και κοπής διαμαντιών. Στη ξενάγηση μας θα δούμε μεταξύ άλλων το επιβλητικό μέγαρο του σιδηροδρόμου, την πλατεία Νταμ με τα Βασιλικά ανάκτορα και τον Καθεδρικό ναό, την Εβραϊκή συνοικία με την Πορτογαλική Συναγωγή, την πλατεία των μουσείων και την πανέμορφη πλωτή αγορά λουλουδιών. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία όπως το μουσείο του Βαν Γκογκ, το σπίτι μουσείο της Άννας Φρανκ ή να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα γραφικά κανάλια της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

 3η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ–ΧΑΓΗ–ΝΤΕΛΦ–ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την όμορφη Χάγη που είναι η διοικητική πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Στην περιήγηση που ακολουθεί θα δούμε το Διεθνές Δικαστήριο, ένα από τα Βασιλικά Παλάτια και το κοινοβούλιο. Καθοδόν για το Ρότερνταμ θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη πόλη του Ντέλφ, με το όμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τις βιοτεχνίες κατασκευής της περίφημης μπλε πορσελάνης. Στο Ρότερνταμ, που είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τη γέφυρα Εράσμου και το υπαίθριο Ναυτικό μουσείο. Τέλος θα καταλήξουμε στις Βρυξέλλες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

 4η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ–ΜΠΡOΥΖ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Μπρούζ, με τα γραφικά κανάλια, τα παλιά καλοδιατηρημένα κτίρια και αρχοντικά, τους κήπους και τις εκκλησίες με τα μεγαλοπρεπή καμπαναριά. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην όμορφη αυτή πόλη. Επιστροφή στις Βρυξέλλες νωρίς το απόγευμα για μια πανοραμική ξενάγηση στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα δούμε μεταξύ άλλων, το πασίγνωστο μνημείο «Ατόμιουμ» που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση των Βρυξελλών το 1958, τα Βασιλικά ανάκτορα, την επιβλητική αψίδα που κατασκευάστηκε για το 50 χρόνια ανεξαρτησίας του Βελγίου και το κτίριο της «Κομισιόν». Ακολούθως θα επισκεφθούμε την πλατεία Γκράντ, το επιβλητικό μέγαρο του Δημαρχείου με τους γοτθικούς τρούλους και το άγαλμα του προστάτη της πόλης Αρχάγγελου Μιχαήλ, το Δημοτικό Μουσείο και το φημισμένο σιντριβάνι «Μανεκέν Πίς» που είναι και η μασκότ των Βρυξελλών. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

 5η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ–ΒΑΤΕΡΛΩ–ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρόγευμα και αναχωρούμε με τελικό προορισμό το πανέμορφο Στρασβούργο. Πρώτη σύντομη στάση θα κάνουμε στο Βατερλώ όπου θα δούμε το μνημείο που είναι αφιερωμένο στην ιστορική μάχη. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε προς το Λουξεμβούργο που είναι μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Στην περιήγηση μας θα σας κάνουν εντύπωση τα μεσαιωνικά κτίρια που είναι κτισμένα δίπλα στα μοντέρνα, ο Καθεδρικός ναός της Παναγίας, το υδραγωγείο, τα τούνελ και το κομψό Δουκικό ανάκτορο. Τέλος θα φτάσουμε στο Στρασβούργο, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Γαλλία και είναι ιδιαίτερα γραφικό. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

  6η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ–ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΕΛΑNAΣ ΔΡΥΜΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕΕ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρόγευμα και προορισμός μας σήμερα το φημισμένο Μαύρο Δάσος ή αλλιώς Μέλανας Δρυμός με τη σπάνια ομορφιά του. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ, η ηλιόλουστη πόλη της Γερμανίας και φημισμένη πανεπιστημιούπολη. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού μαύρου δάσους, που είναι γεμάτο με ψηλά κωνοφόρα δέντρα, πεύκα και έλατα. Περνώντας από τις γραφικές καταπράσινες κοιλάδες θα καταλήξουμε στην πνιγμένη στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε. Χρόνος ελεύθερος όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βαρκάδα. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό εργοστάσιο παρασκευής ρολογιών Cuckoo. Εδώ μπορείτε να δείτε τον τρόπο παρασκευής των ρολογιών και να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο Στρασβούργο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

  7η-8η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε περιήγηση στην παλιά πόλη του Στρασβούργου για να δούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, από τους ψηλότερους στον κόσμο με το Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, τα γραφικά στενά της πόλης με τα αμέτρητα γεφύρια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια και ακολούθως θα περάσουμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Νωρίς το μεσημέρι αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με ενδιάμεση στάση στην γραφική Χαϊδελβέργη. Άφιξη στη Λάρνακα τα χαράματα της 8ης μέρας.

Book_Now_Button.png

Περιλαμβάνονται

 

 1. Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Φρανκφούρτη–Λάρνακα.

 2. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

 3. Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

 4. Έξι (6) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.

 5. Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 6. Έξι (6) δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 7. Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 8. Κρουαζιέρα στον ποταμό Ρήνο.

 9. Τοπικοί αγγλόφωνοι ή ελληνόφωνοι ξεναγοί στο Άμστερνταμ, Βρυξέλλες και Στρασβούργο.

 10. Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/αρχηγός.

 11. Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.

 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

 • Ποτά στα φαγητά.

 •  Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημαντικές Πληροφορίες

Στις αναχωρήσεις 19/7 και 9/8 η διαμονή τα 2 πρώτα βράδια θα είναι στη Χάγη, χωρίς να παραληφθεί καμία υπηρεσία.

 

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 40% της αξίας του ταξιδιού.

 • Εξόφληση μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

 •  

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 31 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 30 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.

 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

XT

c

2016 By Volare Travel

 • Facebook Classic
 • Instagram Social Icon
 • Wix Twitter page

klikdiakopes by Volare Travel

79A Larnacos Avenue
2102 - Nicosia ,Cyprus​

Developed By Volare Travel Ltd  

Tel : 00357 22337171