ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

8 Μέρες απο €645

Με πτήσεις της Aegean Airlines

Πτήσεις

01/08, 08/08, 15/08 και 22/08

ΛΑΡΝΑΚΑ     ΚΑΛΑΜΑΤΑ        A3 123     08:00 – 09:45

ΚΑΛΑΜΑΤΑ   ΛΑΡΝΑΚΑ       A3 456      05:30 – 07:15

 

Πρόγραμμα

Διανυκτερεύσεις: Σπάρτη (3), Καλαμάτα (4)

1η Μέρα: Λάρνακα - Καλαμάτα - Σπάρτη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση με απευθείας πτήση για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Άφιξη, υποδοχή και άμεση αναχώρηση για Σπάρτη. Αφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα ξεκινά η περιήγηση μας στην περιοχή με επίσκεψη στη Βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά όπου ξεχωρίζει το επιβλητικό παλάτι του μαρμαρωμένου Βασιλιά Κωνσταντίνου Παλαιολόγου όπως και άλλα σπουδαία ιστορικά - θρησκευτικά μνημεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Σπάρτη - Μονεμβασιά - Σπάρτη
Μετά το πρόγευμα προχωρούμε για την ρομαντική Μονεμβασιά με την μεσαιωνική καστροπολιτεία της. Θα σεργιανίσουμε στην κεντρική πλατεία με το κανόνι, Θα δούμε την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού και το σπίτι του Ποιητή Γιάννη Ρίτσου. Ανηφορίζοντας θα βγούμε στο Επάνω Κάστρο με την επιβλητική εκκλησία της Αγίας Σοφίας όπου η θέα είναι φανταστική καθηλώνοντας τον επισκέπτη. Θά εχουμε ώρα για ξεκούραση αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Σπάρτη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Σπάρτη - Οίτυλος Μάνης - Διρός - Γύθειο
Πρόγευμα και ξεκινάμε για τη Μάνη με ενδιάμεσο σταθμό στο πανέμορφο και γραφικό Οίτυλο Μάνης, όπου αν υπάρχει χρόνος, καλό είναι να απολαύσετε το μπάνιο σας. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το μοναδικό λημναίο Σπήλαιο του Διρού όπου με μικρές βάρκες θα επισκεφθούμε τους εντυπωσιακούς σταλαγμίτες και σταλαχτίτες σε μια απόσταση τριών χιλιομέτρων. Ακολούθως, φθάνουμε στο Γύθειο του οποίου η νότια άκρη ενώνεται μέσω μικρής προβλήτας με το Μαραθονήσι όπου ορθώνεται επιβλητικός ο Πύργος Τζανετάκη του 1829. Επιστροφή στη Σπάρτη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Σπάρτη - Καλαμάτα - Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Καλαμάτα. Αφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια θα έχουμε με τα πόδια μια πρώτη γνωριμία της πόλης με επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο, την βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων του 10ου αιώνα σύμβολο της πόλης, το Φράγκικο κάστρο με πανοραμική θέα της πόλης, τον επιβλητικό μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του 1873, τη Μονή Καλογραιών όπου υφαίνεται το Καλαματιανό μαντήλι, το εντυπωσιακό μουσείο παραδοσιακής φορεσιάς Γ. Καρέλια κ.α. Ελεύθερο απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Κορώνη - Φοινικούντα - Μεθώνη - Πύλο
Αναχώρηση για την αρχοντική Κορώνη με το μεγαλοπρεπές Βενετσιάνικο κάστρο σε δεσπόζουσα θέση με πανοραμική θέα και προσκύνημα στην παρακείμενη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Ελεήστριας. Μέσω της γραφικής Φοινικούντας φθάνουμε στην Μεθώνη για ξεκούραση και καφέ. Αν το επιτρέπει ο χρόνος θα επισκεφθούμε το Κάστρο που δεσπόζει σε λόφο πάνω από τη παραλία. Καταλήγουμε στη γραφική Πύλο, η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στο μέτωπο του λιμανιού και βρίσκεται απέναντι από το νησάκι Σφακτηρία. Περιήγηση στο καλοδιατηρημένο κάστρο της, σε λόφο πάνω από τη θάλασσα, με πανοραμική θέα. Επιστροφή στην Καλαμάτα. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Ανδρίτσαινα - Ναός Επικουρείου Απόλλωνα - Αγία Θεοδώρα Βάστας
Μετά το πρόγευμα, ξεκινούμε για την ορεινή περιοχή της Φιγαλείας όπου θα θαυμάσουμε τον Παρθενώνα της Πελοποννήσου, τον ναό του Επικουρείου Απόλλωνα. Πρόκειται για ναό - πυξίδα, θαύμα των αρχαίων επιστημών που περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του κατά 50,2 δευτερόλεπτα της μοίρας. Συνεχίζουμε με στάση για χαλάρωση στην πέτρινη αρχόντισσα την πανέμορφη Ανδρίτσαινα πνιγμένη στο πράσινο που εντυπωσιάζει με τα αρχοντικά της. Θα περάσουμε πάνω τη σύγχρονη γέφυρα του Αλφειού κτισμένη πάνω από το πεντάτοξο βυζαντινό γεφύρι του 1300μ.Χ με ενσωματωμένο ένα βυζαντινό εκκλησάκι και φόντο την Καρύταινα. Συνεχίζοντας φθάνουμε στο χωριό Ίσαρης για να δούμε το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας Βάστας του 1050μ.χ. σε κατάφυτη ρεματιά με 17 πελώρια δέντρα φυτρωμένα πάνω στη στέγη του, που από τα θεμέλιά του αναβλύζουν τα γάργαρα νερά ενός κεφαλαριού. Επιστροφή στην Καλαμάτα. Διανυκτέρευση.

7η Μέρα: Καλαμάτα - Καρδαμύλη - Στούππα
Πρωινό ελεύθερο για να απολαύσετε την αγορά της Καλαμάτας. Το απόγευμα θα έχουμε επίσκεψη στα δυο παραθαλάσσια χωριουδάκια, τη Στούπα και τη Καρδαμύλη, μοιάζουν λες και φτιάχτηκαν για να γοητεύσουν τον ταξιδιώτη. Και πώς να μην το κάνουν, άλλωστε, όταν βυζαντινές εκκλησίες, πετρόκτιστοι πύργοι, ένα τραχύ όσο και σπάνιο φυσικό τοπίο, θαυμάσιες παραλίες με εκπληκτικά νερά, γραφικές γωνιές και πολλά άλλα αναμειγνύονται σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό «γαϊτανάκι» χρωμάτων και αισθήσεων. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

8η Μέρα: Καλαμάτα - Λάρνακα
Νωρίς τα ξημερώματα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση:
-Η σειρά εκτέλεσης των διαδρομών μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί οτιδήποτε από το πρόγραμμα.

Book_Now_Button.png

Περιλαμβάνονται

 

 1. Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Καλαμάτα - Λάρνακα με Aegean Airlines.

 2. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.

 3. Διαμονή για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 3* superior στη Σπάρτη με πρόγευμα.

 4. Διαμονή για τέσσερα βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Καλαμάτα με πρόγευμα.

 5. Τρία δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 6. Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 7. Ελληνόφωνος τοπικός αρχηγός / συνοδός.

 8. Μία αποσκευή 20kg και μία χειραποσκευή 10kg.

 9. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

 

 1. Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

 2. Εισιτήρια εισόδων σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, καραβάκια.

 3. Φόρος διαμονής των ξενοδοχείων (υποχρεωτικός και πληρώνεται επί τόπου).

 4. Φαγητό και ποτό στη πτήση.

 5. Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

 • Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

XT

 • Facebook Classic
 • Instagram Social Icon
 • Wix Twitter page

c

klikdiakopes by Volare Travel

79A Larnacos Avenue
2102 - Nicosia ,Cyprus​

Tel : 22337171

Developed By Volare Travel Ltd  

2021 By Volare Travel

Tel : 00357 22337171