Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα - Καστοριά

8 Μέρες απο €729

Με πτήσεις της Blue Air

Πτήσεις

11, 18, 25/7 και 1, 8, 15, 22/8

ΛΑΡΝΑΚΑ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ         0B 5163            18:30 - 20:30

 

18, 25/7 και 1, 8, 15, 22, 29/8

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ             0B 5164            21:15 - 23:15

 

Πρόγραμμα


1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


2η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όλη η μέρα στη διάθεση σας για να απολαύσετε τις ομορφιές της νύμφης του Θερμαϊκού καθώς και για τις αγορές σας. Το βράδυ για όσους επιθυμούν προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική στην Άθωνος ή στα Λαδάδικα. Διανυκτέρευση.


3η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για προσκύνημα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης και σύντομη περιήγηση της πόλης .Στη συνέχεια ακολουθώντας την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών θα περάσουμε από Κατερίνη και θα επισκεφθούμε τον Παλαιό Παντελεήμονα. Ένα θαυμάσιο οικισμό αναπαλαιωμένο με μοναδική θέα στον Πλαταμώνα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Λάρισας για τον τελικό προορισμό μας τα Τρίκαλα, μια θαυμάσια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, αφού συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το παλιό και την παράδοση, με το καινούριο και το σύγχρονο, σε όλους τους τομείς. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Όλος ο χρόνος στη διάθεση σας για εξερεύνηση και για να απολαύσετε τις ομορφιές της πόλης. Διανυκτέρευση.


4η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΥΛΗ-ΕΛΑΤΗ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη σε χωριά της Πίνδου που φωλιάζουν ανάμεσα στα έλατα, την πυκνή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά, που τα περιβάλλουν ερείπια φρουρίων, καστρομονάστηρα, βυζαντινά μνημεία και τοξωτά γεφύρια κατά μήκος του Πορταικού ποταμού. Μέρα άνεσης και ξεκούρασης. Επιστροφή στα Τρίκαλα. Έχουμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και περιδιάβαση του γραφικού κέντρου της πόλης με τις περίφημες γέφυρες του Ληθαίου ποταμού που διασχίζει την πόλη των Τρικάλων. Το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε τα μεζεδάκια σας στις παραδοσιακές ταβέρνες του κέντρου. Διανυκτέρευση.


5η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Καστοριά. Θα περάσουμε από Καλαμπάκα και θα επισκεφθούμε τα Βυζαντινά μοναστήρια που φωλιάζουν στους θεόρατους βράχους των Μετεώρων. Συνεχίζουμε για τα Γρεβενά και θα καταλήξουμε στην Καστοριά μια από τις γραφικότερες πόλεις της Ελλάδας, με τη λίμνη που την περιβάλλει, τα πολλά αρχοντικά και το πλήθος των βυζαντινών εκκλησιών. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.


6η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρόγευμα και ακολουθεί επίσκεψη στη Μονή Μαυριώτισσας απολαμβάνοντας τη θαυμάσια διαδρομή στις όχθες της λίμνης καθώς και την περιοχή Ντόλτσο με τα αρχοντικά και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Συνεχίζουμε για τις Πρέσπες, ένα χώρο όπου τοπία μοναδικής ομορφιάς και οικολογικής αξίας συνυπάρχουν με αξιόλογα βυζαντινά μνημεία και γραφικούς οικισμούς αγροτών και ψαράδων. Το χωριό Ψαράδες, το τελευταίο πριν τα Αλβανικά σύνορα, ο Άγιος Γερμανός με τη βυζαντινή εκκλησία του και το νησάκι Άγιος Αχίλλειος θα είναι οι πιο σημαντικοί χώροι επίσκεψης μας. Επιστροφή στην Καστοριά. Διανυκτέρευση.


7η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άλλη μία μέρα άνεσης και ξεκούρασης. Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στις ομορφιές της φύσης, της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, του λαϊκού πολιτισμού και της προστασίας της άγριας ζωής. Πρόγευμα και αναχώρηση για τη νότια πλευρά του όρους Βίτσι. Θα περάσουμε από το τοπικό Μακεδονικό χωριό Λέχοβο και θα καταλήξουμε στο γραφικό παραδοσιακό χωριό Νυμφαίο με τα πλακόστρωτα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Από εδώ θα αρχίσει η εξόρμηση μας για το περιβαλλοντικό καταφύγιο του Αρκτούρου όπου φιλοξενούνται αρκούδες. Επιστροφή στο χωριό για να απολαύσουμε το γεύμα μας. Στη συνέχεια θα γυρίσουμε στην Καστοριά. Χρόνος ελεύθερος για να χαλαρώσουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, στη πισίνα ή απολαμβάνοντας τη θέα της λίμνης. Αργά το απόγευμα θα περιπλανηθούμε στα σοκάκια της πόλης και στο παραλιακό μέτωπο απολαμβάνοντας τα ταβερνάκια και τα ουζερί. Διανυκτέρευση.


8η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία για το ταξίδι της επιστροφής. Ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή θα περάσουμε από το χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου και από πυκνά δάση με πεύκα και έλατα με κατάληξη την ακριτική πόλη της Φλώρινας, θα περπατήσουμε για λίγο στο κέντρο και θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζουμε για την πόλη των νερών, την Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες της. Ακολουθεί επίσκεψη στο χώρο θυσίας στη Νάουσα καθώς και στο ωραιότερο πάρκο της Ελλάδας στον Άγιο Νικόλαο με τα τεράστια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία για το ταξίδι της επιστροφής, ένα ταξίδι άνετο που σας χάρισε πολλές και ευχάριστες εμπειρίες.

Book_Now_Button.png

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα.

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.

 • Μία αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά.

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στη Θεσσαλονίκη, 3* Superior στα Τρίκαλα και 5* στην Καστοριά.

 • Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.

 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

 

 • Φαγητό στο αεροπλάνο.

 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.

 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά

 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

 • Οτι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο .

Σημαντικές Πληροφορίες


Το πρόγραμμα ενδέχεται σε ορισμένες ημερομηνίες να εκτελεστεί αντίστορφα με παροχή όλων των υπηρεσιών.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

 • Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.


Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

XT

 • Facebook Classic
 • Instagram Social Icon
 • Wix Twitter page

c

klikdiakopes by Volare Travel

79A Larnacos Avenue
2102 - Nicosia ,Cyprus​

Tel : 22337171

Developed By Volare Travel Ltd  

2021 By Volare Travel

Tel : 00357 22337171