top of page
Image by Nikhita Singhal

Πανόραμα Βιετνάμ

11 ΜΕΡΕΣ

Aναχωρήσεις:

22/07, 12/08

Larnaca   Dubai   Emirates   EK 110   20:10  01:05(+1)

Dubai     Hanoi    Emirates    EK 394    03:30  13:15

Saigon    Dubai    Emirates    EK 393    23:55   04:00(+1)

Dubai     Larnaca   Emirates   EK 109   08:00   11:10

1η-2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΝΟΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι, με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επόμενη ημέρα. Μετά την διαδικασία εισόδου στη χώρα, το Ανόι μας υποδέχεται με μοναδικό στυλ και χάρη. Η πόλη διατηρεί έντονα τα σημάδια της Γαλλικής αποικιοκρατίας και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βορείου Βιετνάμ. Η γνωριμία μας με το Ανόι, την «ασημένια πόλη» με τις επτά λίμνες και τις δεκάδες παγόδες θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο μουσείο Εθνολογίας με τα πλούσια εκθέματα και τον Ναό της Λογοτεχνίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα παράσταση με μαριονέτες του νερού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΑΝΟΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγευτικό κόλπο Χα Λονγκ που είναι μοναδικός και αποτελεί ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη, όπου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά πλοιάρια. Ο κόλπος Χα Λόνγκ τελεί υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί το όνειρο κάθε φυσιολάτρη με εκατοντάδες πανύψηλους και καταπράσινους βράχους σκορπισμένους στη θάλασσα, νησιά περίεργων σχημάτων που διαμορφώνουν αμέτρητες παρθένες παραλίες καθώς και εκπληκτικές σπηλιές. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε το γεύμα σας με φρέσκα θαλασσινά καθώς και επίσκεψη σε δυο από τις πιο όμορφες σπηλιές της περιοχής (Thien Cung & Dau Go). Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΟΥΕ

Μετά το πρόγευμα θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στην πανέμορφη λίμνη Χοάμ Κιέμ με τη γραφική γέφυρα Huc και στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης για ψώνια. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την ιστορική πόλη Χουέ, που αποτέλεσε για αρκετά χρόνια την πρωτεύουσα της χώρας και είναι γεμάτη από μνήμες εκείνης της εποχής. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε σε ένα «βασιλικό δείπνο». Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΧΟΥΕ - ΧΟΙ ΑΝ

Μετά το πρόγευμα θα αρχίσει η περιήγηση μας στην όμορφη αυτή πόλη. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο του βασιλιά Minh Mang, ο οποίος είχε πάνω από 100 παιδιά και εκατοντάδες συζύγους, την αυτοκρατορική Ακρόπολη και τέλος την αγορά Dong Ba. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες διαδρομές του Βιετνάμ για θα φθάσουμε στη Χοι Αν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ (Golden Bridge)

Μετά το πρόγευμα περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στη ξενάγηση μας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την κλειστή Ιαπωνική Γέφυρα, την παγόδα Ong, τον Κινέζικο ναό Fukienese που κτίστηκε το 1692 από τον κινέζο Phuoc Kien, καθώς και ένα παραδοσιακό εργαστήρι μεταξιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή και πολύ-φωτογραφημένη «Χρυσή Γέφυρα» στους λόφους Μπα Να. Αιωρούμενη πάνω από 1.400 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας, η γέφυρα μοιάζει να συγκρατείται από δυο γιγάντια χέρια που αναδύονται από τους λόφους, που αν και φαίνονται πέτρινα είναι φτιαγμένα από χάλυβα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ – ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ

Πρόγευμα και καθοδόν προς το αεροδρόμιο της Ντανάγκ θα επισκεφθούμε το σπουδαίο μουσείο Cham και τα «μαρμάρινα βουνά» με τις σπηλιές. Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε μια σύντομη πτήση με προορισμό την θρυλική Σαϊγκόν, που σήμερα έχει μετονομαστεί σε Χο Τσι Μινχ. Τα παλιά νεοκλασικά κτίσματα και η όμορφη ρυμοτομία της, αποπνέουν την προπολεμική της αίγλη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν για να θαυμάσουμε την πόλη φωτισμένη. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ

Μετά το πρόγευμα θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στα περίφημα και δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι που ήταν ολόκληρες πόλεις και κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αποτελούσαν τα κρησφύγετα των Βιετκόνγκ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Πολεμικό μουσείο με εκθέματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, το Παλάτι, τον Καθεδρικό ναό της πόλης καθώς και το περίφημο κτίριο του Ταχυδρομείου, έργο του γνωστού Γάλλου αρχιτέκτονα Άιφελ. Τέλος θα επισκεφθούμε στην πολύβουη αγορά Ben Thanh. Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΙΓΚΟΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να απολαύσουμε μια υπέροχη εκδρομή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ben Tre. Κατά μήκος του ποταμού, θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων την οργιώδη τροπική βλάστηση, τις φυτείες ρυζιού και τροπικών φρούτων αλλά και τις δραστηριότητες των κατοίκων. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να περπατήσουμε στα δρομάκια ενός παραδοσιακού χωριού και να γευτούμε υπέροχα τροπικά φρούτα και άλλες τοπικές λιχουδιές. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο για να επιστρέψουμε πίσω στο λεωφορείο. Επιστροφή στη Σαϊγκόν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

10η-11η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για ψώνια στις πολύβουες αγορές της Σαϊγκόν ή στα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα, όπως το Saigon Centre shopping mall. Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα, γεμάτοι συγκλονιστικές εικόνες από την καταπράσινη τροπική βλάστηση, τους ατέλειωτους ορυζώνες και από ένα πράο και ευγενικό λαό.

Book_Now_Button.png

 

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Ντουμπάι –Ανόι και Σαϊγκόν-Ντουμπάι-Λάρνακα.

 • Εσωτερικές πτήσεις Ανόι–Χουέ και Ντα Νάνγκ -Σαϊγκόν

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

 • Μια αποσκευή μέχρι 30 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά για τις πτήσεις της Emirates.

 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 12 κιλά για τις εσωτερικές πτήσεις.

 • Διαμονή για δύο (2) βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Ανόι.

 • Διαμονή για ένα (1) βράδυ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χουέ.

 • Διαμονή για δύο (2) βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χοι Αν.

 • Διαμονή για τρία (3) βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Σαϊγκόν.

 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 • Έξι (6) γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 • Κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν.

 • Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Χα Λόνγκ με γεύμα από φρέσκα θαλασσινά.

 • Παράσταση με μαριονέτες του νερού.

 • Εισιτήριο για το τελεφερίκ στη χρυσή γέφυρα.

 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.

 • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.

 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/αρχηγός.

 • Ασφάλεια ταξιδιού.

 • Φ.Π.Α.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει

 • Έξοδα έκδοσης βίζας.

 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

 • Ποτά στα φαγητά.

 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 • Η Βίζα για το Βιετνάμ εκδίδεται κατά την άφιξη σας στο Ανόι, πληρώνεται επί τόπου σε μετρητά και στοιχίζει περίπου $25. Τυχόν αύξηση στην τιμή έκδοσης βίζας επιβαρύνει τον ταξιδιώτη. Θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο του διαβατηρίου σας (με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες) 30 μέρες πριν την αναχώρηση σας.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού

 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.

 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

x.t

bottom of page